2 anys de Creu Negra Duatlètica

Fa poc més de 2 anys, arran de la vaga general del 29-S, fonts del departament d’Interior comunicaven en un article al diari El Periódico que els antisistema catalans “formen una nebulosa molt heterodoxa amb un nucli dur d’anarquistes violents molt militants, molts d’ells membres de l’organització Creu Negra Anarquista”, demostrant així l’arbitrarietat de les seves investigacions i la voluntat de criminalitzar un col·lectiu de suport als presos.

42 dies més tard, el 14 de novembre, Creu Negra Duatlètica veia la llum, exigint la llibertat immediata i incondicional d’Alfonso Hermoso, detingut durant una protesta per l’habitatge digne el 2007 i empresonat per defensar-se d’un atac amb kubotan.
Ho feia en una cursa popular, vestint una samarreta especialment impresa amb aquest missatge i acabant en la posició 196 de 368 corredors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *