Convocatòria de manifestació en solidaritat amb els torturats a Quatre Camins

Aquest dissabte dia 4 de maig a les 17:30h, la Coordinadora per la Prevenció de la Tortura convoca una manifestació a la Rambla del Raval de Barcelona, davant del local d’UGT-Presons per exigir justícia contra els funcionaris de presó imputats per tortura i per tortura sistemàtica a rel del motí de la presó de Quatre Camins.

Des de Creu Negra Duatlètica també demanem que hi vagi tothom qui pugui per denunciar públicament aquesta violació dels drets més fonamentals de les persones i per demanar la fi de la impunitat dels torturadors.

Tot seguit publiquem el cartell d’aquest i altres actes relacionats, així com un video explicatiu. Per més informació, cliqueu aquí.
Podeu escoltar el programa de Bandera Negra Radio dedicat a aquests fets clicant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *