XXXIV Cursa del Dimoni – Popular de Badalona (12/05/13)

Torno a la meva ciutat natal per participar a la Cursa del Dimoni, que son 10 km per a córrer i per què no, patir una mica. La cursa començava a les 09:30 amb molts i moltes participants, ja que és de les poques que és completament gratuïta.

Amb el tret de sortida, els primers minuts el meu company i jo, gairebé els hem fet caminant. Molta gent i carrers estrets es sinònim de caure a terra. Quan el recorregut  es torna una mica més ample, ens hem separat. Passats 2 kilometres, es converteix  com es diria en termes ciclistes en un trencacames: pujades i baixades, i això afegeix dificultat.

El recorregut de la cursa passa per uns quants barris de la ciutat: Lloreda, La Salut, Progrés, menys el meu barri, Sant Roc, territori comanche…Tots amb tradició obrera i ara donant suport a l’alcalde feixista.
L’últim quilòmetre ha estat interminable, només he sentit que s’acabava quan entrava a la rambla de Badalona.

Respecte al temps fet, no estic massa content, pensava que baixaria més i només he fet  50 segons menys que l’anterior edició. Ja que els primers 5 minuts els vaig fer caminant per la quantitat de gent, mentre uns sortien per l’arc encara nosaltres restaven parats.

Temps: 49’01”.

Classificació: 538 de 1303 finishers.
creu negra duatletica
Només recordar una cosa, García-Albiol fill de puta.

Mario Kempes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *