XXXIV Cursa de Pallejà (07/07/2013)

El passat 7 de juliol, la CND es presentava a la localitat de Pallejà per tal de participar a XXXIV edició de la seva cursa. Vam tenir que matinar de debó, ja que a les vuit del matí era l’entrega dels dorsals i a les nou començava la cursa, que era de 10 km amb dues voltes a un circuit de 5.

“Este partido lo vamos a ganar”

Hi havia ganes de córrer i també d’estrenar les noves i flamants equipacions. Amb el tret de sortida la carrera ja es trenca per la seva duresa i sobretot per la calor. Els dos primers kilòmetres vaig patir de debò i em costava una mica, a partir del kilòmetre cinc em trobava millor, tot i que les cames començaven a fer-me mal,  ja pensava en baixar de 49 minuts, però sempre té que passar alguna cosa i aquesta vegada vaig tenir que parar per lligar-me les sabatilles i vaig perdre uns quants segons, altra vegada serà.

Respecte al meu company, després de una lesió, va fer una bona carrera, espero que no hi hagi cap tipus de contratemps més.
Volia destacar la bona organització de la cursa, sobretot a nivell d’atenció al corredor. Avituallaments, regals, fisioterapeutes i sobretot, el que més em va agradar, es com ens refrescaven amb una mànega.

Agustí Montal

Temps: 49min 10s.
Posició: 293 (de 525 finishers).

Foto: Manuel Sánchez.

Foto: Manuel Sánchez.

——————————————————————————————————————–

Un dia de juliol amb un sol espaterrant i  moltíssima calor. Hauria pogut portar problemes d’hidratació si no fos per la impecable organització, que va instal·lar aspersors d’aigua fixes i va posar  voluntaris amb mànegues per refrescar els corredors, a més de diversos avituallaments líquids.

Els 10Km d’aquesta cursa tenen un perfil força pla, els desnivells no suposen canvis de ritme bruscos, de manera que un mateix pot apretar quan es trobi més còmode. Per altra banda, són dues voltes a un circuit de 5km i això permet tenir més perspectiva per repartir les forces.

Després d’una aturada de 3 mesos per lesió (curada amb estiraments!), i d’haver pogut entrenar en només 3 ocasions, estic més que content d’haver-me quedat a poc més d’un minut de la meva marca dels 10Km, i sense que hagi tornat a sortir cap molèstia.

Peter-Paul Pigmans.

Temps: 47min 31s.
Resultat: 249 (de 525 finishers)

Foto: Manuel Sánchez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *