L’obra dels companys d’Éditions Libertaires

Aquesta setmana hem rebut aquest lot de llibres cortesia dels seus autors Ramón Pino i Wally Rosell d’Éditions Libertaires.
eloge

Es tracta del llibre “Éloge de la Passe: Changer le sport pour changer le monde”, que fa un recorregut pels diferents personatges, clubs, penyes, etc que uneixen o han unit esport i anarquisme al llarg del temps. Qualsevol persona que s’hagi interessat per aquests temes sabrà que l’exercici de recerca necessari per escriure’n un llibre és molt gran degut a la poca informació existent.

Per altra banda, ens envien també els dos volums d’“Espagne 1936-1975: Les affiches des combattant(e)s de la liberté. Una recopilació dels cartells i dissenys dels sectors anarquistes des de la revolució del 36 fins als últims anys del franquisme oficial. Reproduccions molt cuidades visualment, on podem veure com es reflexaven els nostres valors en un simple full de paper.

Són dos magnífics llibres que ens mostren la gran feina que fan els nostres companys de París. Des d’aquí els donem les gràcies per aquesta aportació, que des d’aquest moment ja està disponible per tots els membres de Creu Negra Duatlètica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *