Cursa de la festa major de Torelló (27/07/13)

L’edició de l’any passat de la cursa de festa major de Torelló em va semblar un infern per les altes temperatures. Em pensava que era pel ritme que havia dut, per haver esmorzat massa o massa tard, o per haver dormit poc.
Aquest any he pogut confirmar que és una cursa dura per si mateixa, encara que siguin “només” 5Km i molt plans. Segurament és perquè es fa a les 10 del matí a finals de juliol, i perquè hi corre gent força ràpida (que hi ha molta gent més ràpida que jo, vaja).

Pas per la Pl. Vella a la primera volta. Foto: Isabel

Sortim 130 corredors del carrer Sant Miquel després d’un minut de silenci per les víctimes de l’accident de tren de Santiago de Compostela. El primer Km passa per carrers estrets del nucli antic del poble, a l’ombra de les cases. Després, baixem a la pollancreda del costat del riu on correm per camí de terra. Tornem a passar per l’arc de sortida i els cadets es desvien cal a la Plaça Nova, ells fan només 2,5Km
El recorregut de la segona volta és idèntic a la primera però en arribar a la pollancreda se m’acaben les forces sobtadament, veig com el grup on anava se m’escapa i tinc uns moments de pensar “què estic fent aquí?”. Aquest instant de calor, fatiga i desmotivació s’esvaeix en el moment de creuar-me amb corredors més endarrerits en un tram de doble sentit, i encara aconsegueixo millorar lleugerament el ritme als últims 400m.

A 300m de la meta. Foto: Isabel

Cal felicitar el Club Atlètic Torelló per l’organització d’aquest esdeveniment, que aquest any ha comptat amb un cronometratge sense incidents (l’any passat hi va haver problemes, pel que recordo) i amb fotògrafs que han publicat instantànies de tots els corredors.

Temps: 22min 49s
Posició: 69 de 117

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *