‘Feminitat, Esport, Cultura’

Us presento aquest llibre el qual només he tingut oportunitat de fullejar online, de moment.

Està prevista la seva edició per l’abril d’aquest mateix any, i tal com es descriu a la seva pàgina, “tracta el paper esportiu i social de les primeres catalanes que els anys trenta van practicar atletisme, i de manera més global, esport popular a Catalunya.

Com ja sabeu i es comenta a la secció “Esport i anarquisme a Catalunya”, hi va haver un període durant dels anys 30 on algunes dones i homes van desfer molts tabús i tradicions absurdes que els havien separat durant segles, per poder compartir experiències en el lleure i la lluita.

Així doncs, estigueu atents a aquest interessantíssim llibre de publicació imminent.

El Quillo


feminitat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *