IV Duatló Ciutat de Granollers i doble comiat (16/02/14)

Aprofito que m’han arribat les fotos de la duatló que va tenir lloc abans d’ahir al Circuit de Catalunya per comunicar als lectors del blog el fi de la meva participació al grup Creu Negra Duatlètica i Cruz Negra Anarquista, i per tant la renúncia a les funcions que he desenvolupat fins ara. També deixa els grups esmentats la meva companya.

Aquest cop, el club fundat per obrers per a reivindicar els drets humans va quedar 51 posicions per davant d’un club fundat per un gurú del neoliberalisme salvatge.  Resultat: 265 de 459 participants (394 finishers)

Han sigut 3 anys i 3 mesos de gran activitat de difusió amb l’esport com a mitjà. Entre les quals, si no ens en deixem cap, comptem:

13 proves de duatló de carretera
1 marxa + 7 rutes ciclistes
15 curses atlètiques populars
11 ascensions/rutes excursionistes

En totes aquestes activitats s’ha suat de valent la samarreta per posar en moviment la reivindicació dels drets dels presos.

Marxem no sense donar tots els ànims als companys de CND i CNA/ABC que segueixen lluitant contra la injustícia, i per descomptat als presos que pateixen dia rere dia l’opressió d’aquest sistema penitenciari.

Per la nostra part seguirem vestint i suant amb orgull aquestes equipacions tot i haver deixat enrere aquest noble projecte, i esperem seguir fent nous amics a les curses, marxes, duatlons i muntanyes.

Salut i cames.

El Quillo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *