Resum de la temporada duatlètica 2012 (I de V): II Duatló de Calafell 05/02/12

Després de quedar-me sense inscripció (van volar) per la I Duatló de Cerdanyola, la primera duatló de la temporada 2012 que vaig poder disputar va estar marcada per l’onada de fred, que va portar a l’organització a excloure de la competició les categories cadet i júnior.
No sé si va ser per aquest motiu (hauria de comparar les llistes d’arribada per categories), però vaig poder fer un paper força satisfactori si tenim en compte la meva lesió de periosti, unes angines que arrossegava, i que em vaig fotre de morros amb la bici.
L’episodi de l’accident amb bici va ser quan en una recta on anava acoblat, em va passar un duatleta que tardava molt a avançar-me i m’arrambava a la línia de cons que separava el traçat de la carretera oberta al trànsit. Vaig haver de triar entre menjar-me l’asfalt o menjar-me els cotxes de cara. Per sort del que m’avançava, vaig tenir el temps just d’empènyer el seu cul endavant o anàvem tots dos a terra.
En aquests casos és quan penses lo bé que anirien unes manetes de fre als acoples, però la normativa és la normativa!
Després d’uns segons al terra sospesant si havia quedat gaire masegat a part de les cremades, vaig veure que em podia moure (moltes gràcies als que us van parar) i que (increïble!) de la bici només s’havia endut unes rascades al pedal i als tancaments. O sigui que a pedalar que no ha estat res.

És curiós que pogués acabar tota a cursa perquè l’endemà em vaig llevar que no podia moure el cap (del cop de cap al terra) i les cremades encara suquejaven.
En fi, paro de queixar-me, que tot va acabar molt millor del que semblava.

Apareixent per l’esquerra després de la tostarrada.

No he fet cap comentari sobre el succés en 1ª Divisió, on sembla que per una errada de l’organització  al segment de bici es va fer entrar a boxes els atletes una volta abans del compte, amb tot el sarau que això va provocar.
Hi ha qui diu que no participarà més a aquesta duatló.. . potser es passen, no sé. Errors en cometem tots, no? El que sí que és veritat és que va muntar un bon ciri.

Sortint de la 2a transició.

 

Resultat: 297 de 370 finishers (en totes les categories).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *