Resum de la temporada duatlètica 2012 (II de V): XVII Duatló de Castellfollit 09/03/12

Tenia ganes de disputar aquesta duatló per la proximitat al meu lloc de residència i també perquè la zona m’agrada molt. Castellfollit és un poble d’aquells que tothom que hi ha estat algun cop se’n recorda sempre més.

Per fi una foto on es veu l’esquena!

Aquest cop vaig tenir la sort de que m’acompanyessin tres persones, una de les quals va disputar també la duatló.
Per aquest company era la primera duatló que feia i així i tot va acabar-la. Pel que em va explicar va patir una mica en alguna rampa al segment de bici. Res fora del normal tenint en compte els desenvolupaments que porta. Li tinc dit de fa temps que es posi compact però no em fa cas. En el fons, millor per mi perquè el dia que faci el canvi m’arrencarà les enganxines!
Dir a favor de la gent  de l’organització, que ens van solucionar a l’instant un problema d’ultimíssima hora (dorsal extraviat) on algú altre ens hauria dit “no pots córrer”.

 

Toto finisher!

Ara venen les crítiques:

En primer lloc, el coll d’ampolla al final del tram en bici, arribant al poble des del pont. Estava obert al trànsit i hi havia embús, de manera que havíem d’avançar els cotxes pel poc espai que hi havia i amb cotxes venint de cara. Tenint en compte que hem de respectar en tot moment el codi de circulació, què havíem de fer sinó? Quedar-nos parats entre dos cotxes i anar “avançant” al seu ritme? Pujar a la vorera? Espero que mirin aquestes coses de cara a edicions futures perquè això no pot ser.

En segon lloc, vam veure una noia circulant per boxes sobre la bici. Sí senyors, no és que es passés de la línia a l’hora de baixar de la bici, és que circulava per boxes pedalant. Alguns diran que és culpa dels comissaris que no estaven prou atents, però a mi em sembla que la gràcia de les competicions és que el reglament és per tots igual i si participes és perquè l’acceptes, per tant la responsabilitat era de la noia que s’estava passant de llesta.

Últimes pedalades, just després de superar l’embús de cotxes.

Resultat: 269 de 310 finishers (en totes les categories).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *