Resum de la temporada duatlètica 2012 (III de V): XIX Duatló de Sant Joan de les Abadesses 18/03/12

A St Joan de les Abadesses la CND es va estrenar amb les duatlons olímpiques (10+40+5).
El circuit constava de 2 voltes a peu amb uns desnivells brutals, un segment de bici amb un increïble descens amb la carretera tallada per nosaltres, i una última volta a peu pel mateix circuit de bojos.

Sortint de boxes.

Quan dic que els desnivells del segment a peu eren brutals em refereixo sobretot a la pujada que hi ha just després del pont vell i que porta a la zona del carrilet, que puja uns 35m en mig Km. A la 3a volta vaig veure com uns quants corredors la pujaven caminant. No era per menys, jo la vaig seguir pujant “corrent”, o més ben dit fent saltirons amb una velocitat ridícula, tot per no perdre el ritme.
Els desnivells a la baixada també eren delicats. Tenia por que la meva lesió de periosti em fes abandonar però curiosament es va comportar.

Fatigat i a punt d’afrontar la 3a pujada.

Pel que fa a la bici, les eternes rectes entre St Joan i Ripoll es van fer dures ja que vaig apretar massa en sortir i no vaig enganxar-me a ningú, menjant-me de ple el vent de cara fins a Ripoll.
Un cop s’havia pujat el Coll de Canes i el de Santigosa, ens esperava una demencial baixada lliure de vehicles, pels que ens agrada la velocitat. Si hi afegim que no hi havia gel ni aigua (sent març hauria pogut ser-hi), he de dir que és de les baixades més divertides que recordo haver fet. Un 10 per l’organització pel detall de tallar el trànsit!

 

Resultat: 103 de 120 finishers (en totes les categories).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *