Les noves equipacions de Creu Negra Duatlètica

Ja les havíeu vist a les fotos de les últimes curses d’atletisme, però també en tenim per ciclisme i duatló.

Foto: Rondo Team.

Foto: Rondo Team.

S’ha acabat anar amb roba pintada a mà. Vam encarregar unes equipacions com cal a l’empresa Rondo Team, una de les poques marques de roba esportiva que dissenyen i fabriquen a Catalunya (concretament, a Olot).

Volem donar les gràcies a la dissenyadora Bibiana Gala per les primeres idees, i sobretot a l’Uri per les interminables jornades de maquetació i modificacions. Sense oblidar-nos dels treballadors de Rondo Team a qui també hem marejat bastant.

5 comentaris a “Les noves equipacions de Creu Negra Duatlètica

    • La veritat és que no ens havíem fixat en aquest detall. La línia blanca que es veu al contorn del “paquet” és la costura de la badana, que és en fil blanc com totes les costures de les equipacions de ciclisme i duatló.

  1. Hola! enhorabona per l’iniciativa… molt bona!
    No sóc un professional de l’atletisme però m’agradaria anar corrent pel barri amb la vostra samarreta… és pot trobar d’alguna manera?
    Salut i llibertat!
    Gabo (des de Barcelona)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *